Tentang Kami

Kami telah menjual rumput tiruan yang berkualiti sejak 2009

Artificial Grass Malaysia merupakan penjual rumput tiruan yang ditubuhkan di Malaysia. Rumput tiruan kami adalah salah satu yang terbaik di pasaran. Perkhidmatan kami terutamanya berpusat di Kuala Lumpur dan Selangor. Di samping itu, kami juga berkhidmat kepada pelanggan di negeri lain.

Syarikat korporat dan pemilik individu telah memuji perkhidmatan cemerlang kami. Kami terkenal dengan memenuhi keperluan pelanggan. Kami mempunyai pelbagai jenis peralatan dan kemudahan yang diperlukan semasa pemasangan rumput tiruan. Kami mempunyai pekerja profesional yang dilatih dengan baik dalam memasang rumput tiruan serta lanskap. Tahun pengalaman kami menjadikan kami berkhidmat kepada pelanggan dengan penuh kepuasan.

Matlamat kami

Pertama, menawar rumput tiruan yang berkualiti yang melebihi jangkaan.

Kedua, kami percaya dalam melayan pelanggan dengan iman dan rasa hormat.

Ketiga, kami berkembang melalui kreativiti, inovasi dan rekacipta yang kami mengintegrasikan integriti, kejujuran, dan etika perniagaan ke dalam budaya kerja kita.
 

Visi kami

Visi Artificial Grass Malaysia adalah menawar perkhidmatan terbaik kepada pelanggan. Selain itu, kami juga berhasrat untuk memberi perkhidmatan yang terbaik selepas jualan kepada pelanggan kami untuk mengekalkan hubungan pelanggan yang panjang dan baik.

Kepakaran kami

membekal dan memasang rumput tiruan yang berkualiti. Kami mempunyai ketebalan dan spesifikasi rumput tiruan yang berbeza untuk keperluan anda. Lihat senarai produk utama kami dari butang di bawah.

Objektif kami

Objektif kami adalah memnawarkan pelanggan rumput tiruan terbaik.

Get In Touch

 

+6012-8800520

Sila hubungi kami untuk rundingan

Open chat
1
Halo! Selamat Datang ke Artificial Grass Malaysia. Mesej kami untuk sebarang pertanyaan.